Honda Urban EV Concept

Honda Urban EV Concept

Honda Urban EV Concept

Honda Urban EV Concept

Honda Urban EV Concept

 

Το Honda Urban EV Concept είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητο όχημα μαζικής παραγωγής της εταιρείας και το οποίο θα διατεθεί στο αγοραστικό κοινό της Ευρώπης.

 

Honda Urban EV Concept

Urban EV Concept

 

Η είδηση έγινε γνωστή στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης από τον ανώτερο αντιπρόεδρο της Honda Motor Europe, Φίλιπ Ρος. Οι παραγγελίες του Urban EV Concept θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2019. Μάλιστα στα τέλη, το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο προς διάθεση.

 

Το όχημα διαθέτει έναν απλό σχεδιασμό, με λεπτές κολόνες τύπου Α και ένα μεγάλο παρμπρίζ, που καλύπτει όλο το μέτωπο της καμπίνας.

 

Στο εσωτερικό, τέσσερις επιβάτες, μπορούν να φιλοξενηθούν στις δύο σειρές (2+2) καθισμάτων. Τα τελευταία, είναι από διαφορετικά υλικά, για να δώσουν μια άλλη αίσθηση στο σαλόνι. Η μπροστινή σειρά για παράδειγμα, έχει γκρι ύφασμα και είναι διακοσμημένη με ξύλο.

 

Το ταμπλό, φιλοξενεί μια ευρεία οθόνη που εκτείνεται στις πόρτες. Σε αυτή εμφανίζονται διάφορες πληροφορίες για το όχημα, που μπορεί να μην έχει καθρέφτες, έχει, όμως, κάμερες που έχουν πάρει τη θέση τους, που δίνουν τις εικόνες που χρειάζεται ο οδηγός, μέσω οθόνης.

 

Πηγή: Honda


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...