Νέο Kia XCeed

Νέο Kia XCeed

Νέο Kia XCeed

Νέο Kia XCeed

 

Νέο Kia XCeed, με την εταιρεία να παρουσιάζει την crossover εκδοχή του Ceed, η οποία ανήκει στην compact κατηγορία και θα λανσαριστεί στα μέσα του 2019.

 

Νέο Kia XCeed

Νέο Kia XCeed

 

Το XCeed αποτελεί την τέταρτη εκδοχή μετά τις 5θυρη, station wagon και Pro Ceed Shooting Brake. Ως εκ τούτου, μπορεί να συναγωνιστεί τα crossover Focus Active και Mini Countryman και να τοποθετηθεί ανάμεσα στα compact SUV, Kia Sportage και Kia Stonic.

 

Νέο Kia XCeed: αμάξωμα και σχεδιασμός

 

Η συνταγή του είναι απλή: Από το υπάρχον Ceed, η ανάρτηση τοποθετείται ψηλότερα και προστίθενται μερικά off-road χαρακτηριστικά. Ύστερα, τοποθετούνται μεγαλύτεροι τροχοί εμπρός και πίσω λόγω των νέων τόξων, μαζί με νέα εξαρτήματα στο πάτωμα. Με αυτά τα νέα χαρακτηριστικά και πολλά άλλα, το CUV είναι μερικά χιλιοστά πιο μακρύ από το Ceed.

 

Νέο Kia XCeed: τεχνολογίες και εξοπλισμός

 

Το νέο μοντέλο δανείζεται τον plug-in hybrid κινητήρα του Niro, που αποδίδει 141 ίππους. Από εκεί και πέρα, παίρνει και τους κινητήρες βενζίνης του Ceed. Υπάρχει ο 1,0λιτρος με 120 ίππους και ο 1,4 λίτρων με ισχύ 129 και 140. Όσον αφορά στον diesel, διατίθεται ο 1,6 λίτρων CRDi, ισχύος 115 και 135 ίππων. Τα κιβώτια είναι ένα 6τάχυτο χειροκίνητο και ένα 7τάχυτο διπλού συμπλέκτη.

 

Το Xceed προσφέρεται σε πέντε επίπεδα εξοπλισμού, που είναι τα Attract, Edition 7, Vision, Spirit και Platinum και μερικά από τα στοιχεία που θα έχει στην καμπίνα, αφορούν το ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα του οδηγού, τον εξαερισμό των καθισμάτων, το διαχωριστικό καμπίνας, ενώ το σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας, θα συμβάλει στην περαιτέρω υποβοήθηση του οδηγού.

 

Πηγή: Kia


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...