Το Skoda Vision iV ντεμπουτάρει στη Γενεύη

Το Skoda Vision iV ντεμπουτάρει στη Γενεύη

Το Skoda Vision iV ντεμπουτάρει στη Γενεύη - teaser photo interior

Το Skoda Vision iV ντεμπουτάρει στη Γενεύη – teaser photo interior

 

Στη Γενεύη η παρουσίαση του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου του Τσέχου κατασκευαστή, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία από το εσωτερικό του.

 

Το Skoda Vision iV ντεμπουτάρει στη Γενεύη - teaser photo interior

Το Skoda Vision iV ντεμπουτάρει στη Γενεύη – teaser photo interior

 

Το Skoda Vision iV ντεμπουτάρει στη Γενεύη, με την τσέχικη εταιρεία να δίνει στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού οχήματός της.

 

Με μια πρώτη ματιά, φαίνεται πως το κεντρικό τούνελ απουσιάζει. Αυτό επέτρεψε στους σχεδιαστές της εταιρείας να δημιουργήσουν ένα πιο ευρύχωρο και καινοτόμο εσωτερικό. Για παράδειγμα διαμόρφωσαν αναλόγως το lay-out του πίνακα οργάνων και της κεντρικής κονσόλας. Ανάμεσα στους δύο εμπρός επιβάτες, το όχημα προσφέρει πλούσιους χώρους στο κάτω επίπεδο.

 

Πάνω από αυτό έχει τοποθετηθεί η κεντρική κονσόλα, που είναι εύκολα προσβάσιμη και για τους δύο. Μάλιστα, μπορούν να συνδέσουν ασύρματα τα smartphone τους με το σύστημα πολυμέσων και λειτουργιών ή και ακόμα να τα φορτίσουν ασύρματα.

 

Ο πίνακας οργάνων περιλαμβάνει δύο επίπεδα, των οποίων οι γραμμές και ο διάκοσμος έχουν επηρεαστεί από το εμπρός τμήμα του οχήματος. Η μεγάλη οθόνη που υπάρχει, φαίνεται να καλύπτει αισθητικά τον πίνακα. Εμπρός από αυτόν, υπάρχει ο ειδικός πρόβολος που επιτρέπει στο χέρι του οδηγού να χειρίζεται την οθόνη αφής. Το τιμόνι των δύο ακτίνων εμφανίζει ολογράφως και σε κεφαλαία γράμματα το όνομα της εταιρείας, που αντικαθιστά το έμβλημά της.

 

Πηγή: Skoda


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...