Πανελλαδικό ντεμπούτο για το Peugeot 208

Πανελλαδικό ντεμπούτο για το Peugeot 208

Πανελλαδικό ντεμπούτο για το Peugeot 208

Πανελλαδικό ντεμπούτο για το Peugeot 208

Πανελλαδικό ντεμπούτο για το Peugeot 208

Πανελλαδικό ντεμπούτο για το Peugeot 208 στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019, σε έκδοση με θερμικό ή ηλεκτρικό μοτέρ.  

 

 

PEUGEOT 208

PEUGEOT 208

Επιπλέον, στην Έκθεση ντεμπουτάρει και το SUV 3008 στην τετρακίνητη έκδοση του HYBRID4.

 

Νέο Peugeot 208

 

Ξεχωρίζει από το τολμηρό design και τον αέρα νεότητας και ενέργειας που αναδίδει. Καινοτομεί με το νέας γενιάς PEUGEOT i-Cockpit, το οποίο περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων 3D καθώς και πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης.

 

Νέο Peugeot e-208

 

Οι διαθέσιμοι χώροι της καμπίνας και του πορτμπαγκάζ στο νέο e-208 είναι πανομοιότυποι με την έκδοση με θερμικό κινητήρα. Εξοπλίζεται με μια μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 50kWh, η οποία εξασφαλίζει στο αυτοκίνητο αυτονομία έως και 450 χιλιόμετρα (σύμφωνα με το πρότυπο δοκιμών NEDC II) και 340 χιλιόμετρα (σύμφωνα με το πρότυπο δοκιμών WLTP).

 

PEUGEOT e208

PEUGEOT e208

 

Peugeot 3008 HYBRID4

 

Λαμβάνει νέες «διαστάσεις» με την ισχυρή έκδοση HYBRID4, η οποία προσφέρει 4κίνηση και συνδυαστική ιπποδύναμη 300 ίππων. Τo αποτέλεσμα αυτό προκύπτει από την συνύπαρξη ενός κινητήρα βενζίνης PureTech 200 ίππων και δύο ηλεκτροκινητήρων εμπρός και πίσω, 110 και 112 ίππων αντίστοιχα. Η οδηγική αίσθηση ενισχύεται με την λειτουργία «μηδενικών εκπομπών ρύπων», τη λειτουργία Sport, καθώς και την ευελιξία της υβριδικής λειτουργίας. Το SUV 3008 HYBRID4 θα κάνει την εμπορική του εμφάνιση στην ελληνική αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2020.

 

PEUGEOT 3008

PEUGEOT 3008

Peugeot 5008

 

Η δυναμική του σχεδίαση, το πρωτοποριακό και εξελιγμένο PEUGEOT i-Cockpit, οι οικονομικοί κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης Euro6 και o πλούσιος εξοπλισμός ασφαλείας και νέων τεχνολογιών, καθιστούν το μοντέλο αυτό εξαιρετικά δημοφιλές.

 

Peugeot 108

 

Συμπυκνώνει έναν κόσμο φινέτσας και κομψότητας σε μικρές διαστάσεις. Τα φωτιστικά σώματα τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος υπογραμμίζουν την ξεχωριστή προσωπικότητα του Peugeot 108, ενώ ο τρικύλινδρος κινητήρας βενζίνης 72 ίππων επιτυγχάνει χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές CO2.

 

Peugeot 308

 

Έρχεται με τεχνολογία αιχμής και επιθετική εμφάνιση και προσφέρεται σε κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Το 308 αναδεικνύει την κομψότητα και το μοντέρνο στιλ, ενώ το εσωτερικό του εφοδιάζεται με το PEUGEOT i-Cockpit, το οποίο προσφέρει μια όμορφη εμπειρία οδήγησης.

Peugeot 508

 

Ο εξωτερικός σχεδιασμός, το φουτουριστικό εσωτερικό, η οδική συμπεριφορά, οι ισχυροί κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, η πληθώρα τεχνολογικών καινοτομιών και η υψηλή ποιότητα κατασκευής, είναι μερικά από τα σημεία που καθιστούν το νέο Peugeot 508, πρότυπο στην κατηγορία D.

 

Το λιοντάρι της Peugeot

 

Πρόκειται για ένα γλυπτό που απεικονίζει τον λέοντα της γαλλικής μάρκας, μήκους τριών μέτρων, σχεδιασμένο και σμιλευμένο από τους καλλιτέχνες του Peugeot Design Lab. Πρόκειται για ένα έργο τέχνης που αποτίει φόρο τιμής στην ιστορία των 160 χρόνων του σήματος της εταιρείας.

 

Πηγή: Peugeot


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...