Συγκολλητικά Στιγμής Henkel

Συγκολλητικά Στιγμής Henkel

Συγκολλητικά Στιγμής Henkel

Συγκολλητικά Στιγμής Henkel
Συγκολλητικά Στιγμής Henkel

Ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά συγκολλητικών σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας παρουσιάζει τα Συγκολλητικά Στιγμής Henkel.

 

Loctite 402

Loctite 402

 

Με στόχο ακόμα ασφαλέστερες λύσεις συναρμολόγησης, η Henkel ανέπτυξε ένα νεωτερικό πακέτο σταθεροποιητών που επιτρέπει την πλήρη αφαίρεση της υδροκινόνης (HQ) και των 2, 2′-Μεθυλενοδις (4-μέθυλο-6-τερτ-βουτυλοφαινόλη) (MMBP) από τις συνθέσεις των πιο ευρέως χρησιμοποιούμενων προϊόντων της. Ήδη, έξι προϊόντα της σειράς Συγκολλητικών Στιγμής LOCTITE παράγονται με τη νέα σύνθεση, και σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα.

 

 

Η υδροκινόνη (HQ) και τα 2, 2′-Μεθυλενοδις (4-μέθυλο-6-τερτ-βουτυλοφαινόλη) (ΜΜΒΡ) χρησιμοποιούνται για να διατηρείται ρευστό το προϊόν στη συσκευασία του. Μάλιστα είναι μεταξύ των συστατικών που υπόκεινται σε αυξημένους ελέγχους. Παρά την μικρή τους παρουσία στις αρχικές συνθέσεις των προϊόντων, η Henkel κατάφερε να τις αφαιρέσει τελείως. Αυτό έγινε με το πρωτοποριακό πακέτο σταθεροποιητών που δημιούργησε, διατηρώντας όλα τα βασικά πλεονεκτήματα που χαρακτηρίζουν τα Συγκολλητικά Στιγμής LOCTITE.

 

 

Η δημιουργία της νέας ολοκληρωμένης σειράς συγκολλητικών στιγμής και επιταχυντών βοηθούν τον κλάδο να εργαστεί με μεγαλύτερη ασφάλεια. Αυτό μάλιστα χωρίς καμία έκπτωση στην απόδοση. Επιτρέπουν στη βιομηχανία να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα τεχνολογία, να απλοποιήσει τον σχεδιασμό, να βελτιώσει την αξιοπιστία και να αυξήσει την παραγωγικότητα. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για ενίσχυση της ασφάλειας στο χώρο της εργασίας μέσω της μείωσης των επικίνδυνων ουσιών.

 

 

Loctite 402

 

 

Κορυφαίο της νέας σειράς είναι το προϊόν Loctite 402. Πρόκειται για την υπερ-αποδοτική κόλλα στιγμής, που αποτελεί τη νέα προσθήκη στη γκάμα των Συγκολλητικών Στιγμής της Henkel. Με πατενταρισμένη σύνθεση που ξεπερνά τον ανταγωνισμό στη θερμική απόδοση και αντοχή, το προϊόν LOCTITE 402 προσφέρει πιο αξιόπιστη απόδοση σε σύγκριση με πολλές παραδοσιακές κόλλες στιγμής. Μάλιστα αυτό μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και σε ακραίες συνθήκες. Είναι ανθεκτική στα περισσότερα μέταλλα σε θερμοκρασίες που φθάνουν έως και 135 C, κάτι που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για προϊόντα των οποίων η λειτουργία, κατά την τροφοδοσία και την συνδεσιμότητα, παράγει υψηλές θερμοκρασίες. Επιπλέον, ένα ακόμη πλεονέκτημα του προϊόντος LOCTITE 402 είναι η βελτιωμένη αντοχή σε κρούση, σε σύγκριση με παραδοσιακά συγκολλητικά στιγμής.

 

 

Αυτές οι καινοτομίες σχετικά με τον τομέα Health & Safety, σε συνδυασμό και με άλλα εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, καθιστούν το προϊόν LOCTITE 402 μια ελκυστική εναλλακτική λύση έναντι. Το προϊόν LOCTITE 402 ενσωματώνει τις καλύτερες ιδιότητες των κορυφαίων συγκολλητικών στιγμής, προσφέροντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε όσους ασχολούνται με το σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμων προϊόντων, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και τις δυσκολότερες προκλήσεις.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...