Συνεργασία Hyundai Motor και Unity

Συνεργασία Hyundai Motor και Unity

Συνεργασία Hyundai Motor και Unity

Συνεργασία Hyundai Motor και Unity
Συνεργασία Hyundai Motor και Unity

Η συνεργασία Hyundai Motor και Unity αφορά τη δημιουργία Meta-Factory η οποία θα επιταχύνει την έξυπνη κατασκευαστική καινοτομία.

 

Hyundai and Unity

Hyundai and Unity

 

Η Hyundai Motor Company, η κορυφαία καινοτόμος εταιρία κινητικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο, και η Unity (NYSE: U), η κορυφαία πλατφόρμα στον κόσμο για τη δημιουργία και τη λειτουργία περιεχομένου 3D (RT3D) σε πραγματικό χρόνο, ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους για τον από κοινού σχεδιασμό και την κατασκευή ενός νέου οδικού χάρτη και μιας metaverse πλατφόρμας MetaFactory.

 

 

Μέσω αυτής της συμφωνίας, η Unity γίνεται στρατηγικός συνεργάτης της Hyundai, υποστηρίζοντας το όραμά της να γίνει ηγέτης στις μελλοντικές λύσεις κινητικότητας. Το MOU αφορά στους τομείς της έξυπνης κατασκευής, της εκπαίδευσης και μελέτης της τεχνητής νοημοσύνης καθώς και της προσομοίωσης αυτόνομης οδήγησης.

 

 

Η συνεργασία αυτή θα ενισχύσει το όραμα της Hyundai να γίνει η πρώτη καινοτόμος εταιρεία κινητικότητας που θα κατασκευάσει ένα MetaFactory concept, ένα ψηφιακό δίδυμο ενός πραγματικού εργοστασίου, που υποστηρίζεται από μια metaverse πλατφόρμα. Η εισαγωγή ενός MetaFactory θα επιτρέψει στη Hyundai να δοκιμάσει τη λειτουργία ενός εργοστασίου εικονικά προκειμένου να υπολογίσει τη βελτιστοποιημένη λειτουργία του και να επιτρέψει στα στελέχη του να επιλύσουν προβλήματα χωρίς να χρειάζεται η φυσική τους παρουσία στο εργοστάσιο.

 

 

Η Hyundai σχεδιάζει να εφαρμόσει αρχικά το Meta-Factory concept στις εγκαταστάσεις του Hyundai Motor Group Innovation Center in Singapore (HMGICS), υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία του Ομίλου να δημιουργήσει έναν ανοιχτό κόμβο (hub) καινοτομίας για έρευνα και ανάπτυξη.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...