Τα ιστορικά χρώματα Mulliner

Τα ιστορικά χρώματα Mulliner

Τα ιστορικά χρώματα Mulliner

Τα ιστορικά χρώματα Mulliner
Τα ιστορικά χρώματα Mulliner

 

Τα ιστορικά χρώματα Mulliner εντoπίστηκαν στα αρχεία της εταιρείας και μάλιστα χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1930.

 

Heritage Paint Sage Green

Heritage Paint Sage Green

 

Τέσσερα από αυτά, είναι διαθέσιμα για παραγγελία και σήμερα – Dove Grey, Claret, Old English White και Oxford Blue – διαχρονικές, όμορφες αποχρώσεις, που προσθέτουν μια κλασική πινελιά στα πιο σύγχρονα Bentleys.

 

 

Το Dove Grey είναι ένα ιστορικό χρώμα της Bentley που αποτελεί μέρος της εκτεταμένης χρωματικής παλέτας της μάρκας, που χρονολογείται από τα Bentleys της εποχής του Derby της δεκαετίας του 1930. Δημιουργήθηκε ειδικά για χρήση στην Bentley του Χρυσού Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

 

Bentley Heritage Paint Dove Grey

Bentley Heritage Paint Dove Grey

 

Περισσότερα από 15 χρώματα της Bentley είναι σε χρήση για πάνω από 50 χρόνια. Ένα από αυτά, το Sage Green, βρήκε εφαρμογή σε μία Flying Spur V8, το απόλυτο πολυτελές Grand Touring σεντάν, που προσφέρει σε ένα υπερπολυτελές τετράθυρο αμάξωμα, τον τέλειο συνδυασμό επιδόσεων και άνεσης σε στυλ λιμουζίνας.

 

 

Προερχόμενο από τη δεκαετία του ’50, το Sage Green παρέχει μια τολμηρή προσέγγιση. Η παλ απόχρωσή του έρχεται σε αντίθεση με την προδιαγραφή Blackline του εξωτερικού, με σκουρόχρωμες πινελιές στη μάσκα, τις στεφάνες των φώτων, την εμβληματική μασκότ Flying B και τις απολήξεις της εξάτμισης και τα χρώματα του δερμάτινου εσωτερικού, Cumbrian Green και Portland, που συνδυάζονται με ανθρακονήματα.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...