Το νέο site της Honda είναι γεγονός

Το νέο site της Honda είναι γεγονός

Το νέο site της Honda είναι γεγονός

Το νέο site της Honda είναι γεγονός
Το νέο site της Honda είναι γεγονός

 

Το νέο site της Honda είναι γεγονός και διαθέτει πλούσιο υλικό για την σημαντική ιστορία του ιαπωνικού κολοσσού αλλά και για τα προϊόντα που προσφέρει στην Ελλάδα.

 

 

Honda motorcycles gr

Honda motorcycles gr

 

Χωρισμένο στις τρεις κατηγορίες προϊόντων: Αυτοκίνητα (Cars), Μοτοσυκλέτες (Moto) και Μηχανές Θαλάσσης (Marine), το νέο website της Honda, honda.gr υπόσχεται μια άμεση, φιλική και εύχρηστη εμπειρία η οποία δίνει τη δυνατότητα στο brand συνολικά να έρθει πιο κοντά στον καταναλωτή. Η νέα πλατφόρμα χαρακτηρίζεται από την ευκολία στη χρήση, την ιδιαίτερη αισθητική με τις καθαρές γραμμές και την απίστευτα ευχάριστη πλοήγηση. Έτσι, αναβαθμίζεται συνολικά η εμπειρία του επισκέπτη και επιτρέπει στο brand να αλληλοεπιδρά με τους πελάτες του πιο άμεσα και πιο ουσιαστικά.

 

 

Για λόγους ομοιομορφίας, κοινής αισθητικής και ολοκληρωμένης εμπειρίας του επισκέπτη, όποιο από τα τρία επιμέρους websites (hondacars.gr, hondamotorscycles.gr, hondamarine.gr) και αν επισκεφθεί, συναντά τις εξής επιλογές στο κεντρικό μενού: Μοντέλα, Η/Το Honda μου, ο Κόσμος της Honda και Engine Room.

 

Honda cars configurator

Honda cars configurator

 

 

Η δυνατότητα που δίνεται στον επισκέπτη να επιλέξει ή ακόμα και να διαμορφώσει το κατάλληλο μοντέλο που καλύπτει τις ανάγκες του, η επιλογή να κλείσει test drive/test ride, η πρόσβαση στα offline σημεία εξυπηρέτησης, η ενότητα με τα μεταχειρισμένα Honda δίκυκλα και τα αναλυτικά ενημερωτικά φυλλάδια όλων των προϊόντων, απογειώνουν την εμπειρία του χρήστη καθώς λαμβάνει μία 360º πληροφόρηση από μία μοναδική πλατφόρμα.

 

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...