Το Audi e-tron στο Νταβός

Το Audi e-tron στο Νταβός

Audi e-tron, WEF DAVOS 2019

Audi e-tron, WEF DAVOS 2019

Στο Νταβός της Ελβετίας και στο 49ο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που είχε βασικό θέμα τη βιώσιμη κινητικότητα, έδωσε το «παρών» η Audi, παρέχοντας ένα στόλο από 50 e-tron για τις ανάγκες αυτού.

Audi e-tron, WEF DAVOS 2019

Audi e-tron, WEF DAVOS 2019

Η εταιρεία, ως αποκλειστικός συνεργάτης του Φόρουμ από το 1987, πέραν του στόλου των 50 Audi e-tron για τις ανάγκες του συνεδρίου, παρουσίασε και τα αποτελέσματα ενός προγράμματος για ήδη χρησιμοποιημένες μπαταρίες από ηλεκτρικά αυτοκίνητα, εξασφαλίζοντας «πράσινη» ενέργεια για την επαναφόρτισή τους.

Τρία κινητά κοντέινερ φόρτισης της Audi, συνολικής ισχύος 700 kW και χωρητικότητα 1,14 MWh, εξασφάλισαν ταχυφόρτιση με πράσινη ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό συνέβη δοκιμάζοντας την επαναχρησιμοποίηση μπαταριών ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ακόμα και μετά τη λήξη ημερομηνίας χρήσης τους, οι μπαταρίες υψηλής τάσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκ νέου.

Με την παρουσία της στο Νταβός, η Audi επιβεβαίωσε τη δέσμευσή της με το Φόρουμ και τα σχέδιά του αναφορικά με τις αξίες της Παγκόσμιας Συμμαχίας Συσσωρευτών (Global Battery Alliance). Αυτή αποτελείται από κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς και αποσκοπεί στην οικολογική βιωσιμότητα σχετικά με τις πρώτες ύλες.

Ως εκ τούτου, κύρια ενασχόλησή της είναι η εξαγωγή πρώτων υλών. Επίσης, η βιώσιμη ανακύκλωση και οι ενέργειες που προωθούν την εξέλιξη στην τεχνολογία των μπαταριών.

Πηγή: Audi


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...