Skoda Kamiq, το όνομα του νέου SUV της εταιρείας

Skoda Kamiq 1

Skoda Kamiq, το όνομα του νέου SUV της εταιρείας

Skoda Kamiq 1

Skoda Kamiq 1

Η τσέχικη εταιρεία ανακοίνωσε το όνομα του νέου, τρίτου SUV της γκάμας της, με το Skoda Kamiq να παρουσιάζεται και επίσημα στη Γενεύη.

Skoda Kamiq 2

Skoda Kamiq 2

Έχοντας πιο compact διαστάσεις από το Karoq, το Skoda Kamiq αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του τον Μάρτη, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το νέο μοντέλο θα φέρει την ονομασία Kamiq, με τη λέξη να προέρχεται από τη γλώσσα των Ινούιτ, των Εσκιμώων που κατοικούν βόρεια του Καναδά και στη Γροιλανδία. Η λέξη Kamiq σημαίνει «κάτι που ταιριάζει απόλυτα, σαν δεύτερη επιδερμίδα, σε κάθε κατάσταση».

Το Kamiq λανσάρεται ως ένα μοντέρνο urban crossover. Ταιριάζει στην πόλη, αλλά έχει παράλληλα και έναν πιο περιπετειώδη χαρακτήρα. Το όνομά, συνεχίζει μια μικρή παράδοση που έχει δημιουργήσει η φίρμα. Αυτή, θέλει όλα τα SUV της να έχουν αρχικό γράμμα το Κ και τελευταίο το Q.

Το όχημα συνδυάζει την ευελιξία με τα στοιχεία ενός SUV. Αυτά είναι η υψηλότερη θέση οδήγησης, η καλύτερη ορατότητα, η ευκολότερη είσοδος και έξοδος από την καμπίνα, αλλά και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

Βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του Group και διαθέτει νέα συστήματα υποβοήθησης, άνεσης, ασφάλειας, αλλά και δυναμικό design.

Πηγή: Skoda


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...