Το BMW Group επενδύει στη Νότια Καρολίνα

Το BMW Group επενδύει στη Νότια Καρολίνα

Το BMW Group επενδύει στη Νότια Καρολίνα

Το BMW Group επενδύει στη Νότια Καρολίνα
Το BMW Group επενδύει στη Νότια Καρολίνα

Το BMW Group επενδύει στη Νότια Καρολίνα ποσό 200 εκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή ενός τμήματος πρεσών εμβαδού 219.000 τετραγωνικών ποδιών στο εργοστάσιο της πόλης.

 

BMW Group - working

BMW Group – working

 

Η επένδυση θα δημιουργήσει πάνω από 200 νέες θέσεις εργασίας. Η ανακοίνωση έγινε από τον Πρόεδρο & CEO της BMW Manufacturing, Robert Engelhorn, κατά τη διάρκεια του «South Carolina Automotive Summit» στο Greenville, SC.

 

 

Το νέο τμήμα πρεσών που θα ξεκινήσει την παραγωγή το καλοκαίρι του 2024, θα παραλαμβάνει ακατέργαστα ρολά από φύλλα χάλυβα, θα τα κόβει σε πάνελ και θα τα πρεσάρει, δημιουργώντας έτσι εξαρτήματα για μοντέλα BMW X. Σε αυτά τα εξαρτήματα περιλαμβάνονται αναρτώμενα στοιχεία, όπως οι τέσσερεις πόρτες, τα φτερά, εξωτερικά πλευρικά πάνελ και η πίσω πόρτα.

 

 

Θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης του τομέα παραγωγής

 

 

Ένα υπερσύγχρονο τμήμα πρεσών απαιτεί εργαζόμενους στην κατασκευή με εκπαίδευση προηγμένου επιπέδου. Στις θέσεις εργασίας περιλαμβάνονται τεχνικοί εργαλείων, συντήρησης αυτοματοποιημένου ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού και εξειδικευμένο προσωπικό στη διαχείριση γραμμών παραγωγής. Περισσότεροι από 45 συνεργάτες του εργοστασίου του Σπάρτανμπουργκ εκπαιδεύονται τώρα στα τμήματα πρεσών του BMW Group στη Λειψία (Γερμανία) και στο Σουίντον (Ηνωμένο Βασίλειο). Αυτοί εκπαιδεύονται επίσης με άλλους συνεργάτες από το Schuler Group, που παράγει αυτοματοποιημένες υδραυλικές πρέσες για όλα τα εργοστάσια του BMW Group.

 

 

Ενώ η Schuler θα κατασκευάσει τη γραμμή παραγωγής με τις αυτοματοποιημένες πρέσες, όλα τα εργαλεία για το τμήμα πρεσών του εργοστασίου του Σπάρτανμπουργκ θα προέρχονται από τις εγκαταστάσεις παραγωγής εργαλείων της BMW στο Άιζεναχ (Μόναχο) και το Ντίνγκολφινγκ.

 

 

Από το 1992, το BMW Group έχει επενδύσει σχεδόν 12 δις δολάρια στο εργοστάσιο της Ν. Καρολίνας. Η BMW Manufacturing είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής του BMW Group στον κόσμο, κατασκευάζοντας πάνω από 1.500 οχήματα κάθε μέρα και 433.810 οχήματα το 2021, ρεκόρ παραγωγής. Το εργοστάσιο έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα μέχρι 450.000 οχήματα και απασχολεί πάνω από 11.000 εργαζόμενους.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...