Ενισχυμένες πωλήσεις για τη Ducati το 2020

Ενισχυμένες πωλήσεις για τη Ducati το 2020

Ενισχυμένες πωλήσεις για τη Ducati το 2020

Ενισχυμένες πωλήσεις για τη Ducati το 2020
Ενισχυμένες πωλήσεις για τη Ducati το 2020

 

Ενισχυμένες πωλήσεις για τη Ducati το 2020, με την ίδια, και παρά τις συνέπειες λόγω πανδημίας, να ολοκληρώνει με ρεκόρ το δεύτερο μισό τους έτους.

 

 

Ducati Scrambler

Ducati Scrambler

 

Οι πωλήσεις συνολικά 48.042 μοτοσυκλετών το διάστημα Ιούλιου – Δεκεμβρίου, περιόρισαν την αναπόφευκτη μείωση πωλήσεων την περασμένη χρονιά για τη Ducati – σε σχέση με το 2019 – στο -9,7%. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα εάν ληφθεί υπόψιν ο αντίκτυπος της πανδημίας και το αναγκαστικό κλείσιμο του εργοστασίου της Ducati, μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου.

 

 

Η φάση ανάπτυξης στη οποία βρίσκεται η μάρκα τα τελευταία χρόνια στην Κίνα συνεχίζεται, με 4.041 μοτοσυκλέτες (+ 26%) να πωλούνται το 2020, κάτι που καθιστά την αχανή χώρα της Ασίας την τέταρτη μεγαλύτερη αγορά για την εταιρεία με έδρα το Borgo Panigale. Αύξηση των πωλήσεων σε σύγκριση με το 2019 σημειώθηκε επίσης στη Γερμανία, με 5.490 μονάδες (+ 6.7%) και στην Ελβετία (+ 11.1%). Η Ιταλία παρέμεινε η πρώτη αγορά στον κόσμο για τη Ducati, με 7.100 μοτοσυκλέτες.

 

 

Η Streetfighter V4 στην κορυφή

 

 

Η Streetfighter V4 ήταν το μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2020 με 5.730 μονάδες, ενώ η Ducati Scrambler ήταν η αντίστοιχη bestselling οικογένεια με 9.265 μοτοσυκλέτες. Το “Land of Joy” σηματοδότησε την επιστροφή στην αληθινή ουσία της μοτοσυκλέτας, εξασφαλίζοντας προσβασιμότητα στον κόσμο των δύο τροχών και διασκέδαση, με απόλυτη ασφάλεια.

 

 

 

Ducati Multistrada V4 S

Ducati Multistrada V4 S

 

Ο στόχος για το 2021

 

 

Η θετική τάση που διακρίνεται στο τέλος του 2020 επιτρέπει στη Ducati να αντικρύζει το μέλλον με αισιοδοξία και σιγουριά. Για το 2021, η γκάμα προϊόντων είναι πιο ολοκληρωμένη από ποτέ και το ενδιαφέρον των απανταχού Ducatisti έχει ήδη εκφραστεί άμεσα, σε ένα χαρτοφυλάκιο παραγγελιών που είναι το μεγαλύτερο που έχει παρατηρηθεί ποτέ, για τη μάρκα, στις αρχές του έτους. Οι πρώτες παραδόσεις Multistrada V4, της πρώτης μοτοσυκλέτας στον κόσμο με μπροστινό και οπίσθιο ραντάρ έχουν ήδη ξεκινήσει και, κατά τους επόμενους μήνες, οι άλλες νέες μοτοσυκλέτες του 2021 θα είναι διαθέσιμες στο δίκτυο της Ducati, συμπεριλαμβανομένων των Panigale V4 SP, SuperSport 950, Monster και Ducati Scrambler Night Shift.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...