Agilis CrossClimate από τη Michelin

Agilis CrossClimate από τη Michelin

Agilis CrossClimate 1

Agilis CrossClimate 1

Στην επέκταση της γκάμας CrossClimate με το Agilis CrossClimate για ελαφρά φορτηγά και van προχωρά η εταιρεία κατασκευής ελαστικών.

Agilis CrossClimate 2

Agilis CrossClimate 2

Ένα καλοκαιρινό ελαστικό για ελαφρά φορτηγά και van, που ανταπεξέρχεται πλήρως και το χειμώνα, παρουσίασε η Michelin. Πρόκειται για το Agilis CrossClimate, που υπόσχεται μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα.

Το νέο ελαστικό είναι το αποτέλεσμα καταγραφής των αναγκών και των παρατηρήσεων των πελατών, των τελευταίων 10 χρόνων. Μάλιστα, το σκάλισμα στο πέλμα, τα μείγματα γόμας και τα νέα χαρακτηριστικά, κάνουν το ελαστικό ιδιαίτερα γερό στα πλευρά και τους ώμους.

Οι καταναλωτές ζητούσαν ένα ελαστικό με μεγάλη διάρκεια ζωής, με εξαιρετική πρόσφυση, έλξη και αξιοπιστία σε όλες τις εποχές και σε όλα τα οδοστρώματα, όπως επίσης ανθεκτικότητα και αντοχή σε ζημιές.

Το Agilis CrossClimate διαθέτει την ειδική σήμανση 3PMSF που πιστοποιεί τη χρήση σε χειμερινές συνθήκες. Το πέλμα, σε σχήμα V, έχει αυτομπλοκαριζόμενες εγκοπές δύο κατευθύνσεων που δημιουργούν τα απαραίτητα αυλάκια για απομάκρυνση του νερού και του χιονιού, για εξαιρετική πρόσφυση. Η διάρκεια ζωής του ελαστικού, μάλιστα, έχει αυξηθεί κατά 35%.

Η ανθεκτικότητα από εκεί και πέρα, παρέχεται μέσω των τραπεζοειδών ασπίδων γόμας στα πλευρά. Οι ασπίδες, αλλά και το μείγμα γόμας που χρησιμοποιείται, είναι χαρακτηριστικά που έχουν προέλθει από την τεχνογνωσία της Michelin στα στρατιωτικής χρήσης οχήματα.

Πηγή: Michelin


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...