Audi Vorsprung 2030

Audi Vorsprung 2030

Audi Vorsprung 2030

Audi Vorsprung 2030
Audi Vorsprung 2030

 

Με τη στρατηγική Audi Vorsprung 2030, η εταιρεία επικεντρώνεται σε ένα μετασχηματισμό βασισμένο στην κερδοφόρα ανάπτυξη και την διαφοροποίηση.

 

 

AUDI Future

AUDI Future

 

Επιπλέον, στοχεύει να αυξήσει τις πωλήσεις της κατά 50% σε σχέση με σήμερα, έως το 2030, και να προσφέρει στους πελάτες ηλεκτρικών οχημάτων μια απαράμιλλη εμπειρία, με δικό της, ειδικά εξελιγμένο οικοσύστημα. Από το 2026, η Audi θα κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά αποκλειστικά μοντέλα που θα είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρικά κινητήρια συστήματα, ενώ θα σταματήσει σταδιακά την παραγωγή των κινητήρων εσωτερικής καύσης, έως το 2033. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα δηλώσεων του Markus Duesmann, CEO της Audi, σε εκδήλωση της Audi αφιερωμένη στο μέλλον της εταιρείας, με τίτλο #FutureReady.

 

 

Η Audi επενδύει στον ρόλο της ως πρωτοπόρου και οδηγού καινοτομίας στην αυτοκινητοβιομηχανία. Το «Vorsprung durch Technik», ως εταιρικό σλόγκαν, έχει ορίσει το DNA της Audi εδώ και 50 χρόνια. Για να διασφαλιστεί η διατήρησή του στη νέα εποχή, η Silja Pieh, επικεφαλής στρατηγικής της Audi και η ομάδα της, ανέπτυξαν μια νέα διαδικασία για τη δημιουργία μιας αειφόρου, μελλοντικής εταιρικής στρατηγικής. Μαζί με περίπου 500 υπαλλήλους της Audi από ποικίλα ιεραρχικά επίπεδα και από μεγάλες αγορές όπως η Κίνα και οι Ηνωμένες Πολιτείες, πέρασαν μήνες αναλύοντας περισσότερες από 600 παγκόσμιες τάσεις στον τομέα της κινητικότητας έως το 2030, που θα μπορούσαν να υιοθετηθούν από την εταιρεία.

 

 

Κατέληξαν σε νέους στρατηγικούς τομείς δραστηριότητας, τους οποίους η ομάδα συζήτησε και αξιολόγησε σε βάθος με το Διοικητικό Συμβούλιο. Μερικές από τις γνώσεις είναι προφανείς – οι πωλήσεις και τα κέρδη θα μετατοπιστούν σταδιακά, για παράδειγμα, αρχικά από οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα και αργότερα, όταν η αυτόνομη οδήγηση προσφέρει επιπλέον δυναμική ανάπτυξης, σε λογισμικό και υπηρεσίες.

 

 

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...