BMW Vision iNext, ευκαιρία εικονικής οδήγησης

BMW Vision iNext, ευκαιρία εικονικής οδήγησης

BMW Vision iNext 1

BMW Vision iNext 1

Στην Έκθεση του Λας Βέγκας, οι επισκέπτες θα οδηγήσουν εικονικά το μοντέλο, ενώ παρουσιάζεται και το σύστημα Intelligent Personal Assistant.

BMW Vision iNext 2

BMW Vision iNext 2

Την ευκαιρία να οδηγήσουν εικονικά το BMW Vision iNext στην Έκθεση του Λας Βέγκας, έχουν οι επισκέπτες. Υπάρχει ένας προσομοιωτής, όπου εκεί το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της φίρμας, κινείται αυτόνομα, είναι πλήρως διασυνδεδεμένο, ενώ παρουσιάζεται και η λειτουργία BMW Intelligent Personal Assistant. Αυτή μπορεί να προσαρμόζει την ατζέντα της ημέρας, αλλά και να σχεδιάζει τις δραστηριότητες για το ταξίδι.

Οι επισκέπτες μπορούν να οδηγήσουν εικονικά το αυτοματοποιημένο αυτοκίνητο, στο πρόγραμμα «Ease». Υπάρχει αλληλεπίδραση με το σύστημα Intelligent Personal Assistant, το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα να ελέγξουν διάφορες ψηφιακές υπηρεσίες. Με την αυτοματοποιημένη οδήγησή του και την έξυπνη συνδεσιμότητά του, αλλά και το καινοτόμο εσωτερικό του, βελτιώνει την ποιότητα διαμονής στην καμπίνα.

Με το BMW Intelligent Personal Assistant, το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί φυσική γλώσσα για αλληλεπίδραση. Το σύστημα αυτό, εφοδιάζει και τη νέα BMW X5, που θα το ενσωματώσει στην γκάμα της από τον Μάρτιο και μετά.

Πέραν των παραπάνω, η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει και την αυτοματοποιημένη μοτοσικλέτα R 1200 GS. Αυτή βοηθά τον οδηγό στις μανούβρες και τις δύσκολες καταστάσεις, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά και τη νέα BMW X7.

Πηγή: BMW


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...