Hyundai έξυπνο αποτύπωμα

Hyundai έξυπνο αποτύπωμα 1

Hyundai έξυπνο αποτύπωμα

Hyundai έξυπνο αποτύπωμα 1

Hyundai έξυπνο αποτύπωμα 1

Η νέα τεχνολογία παρέχει μέγιστη ασφάλεια και εφοδιάζει το 2019 Santa Fe SUV, επιτρέποντας στον χειριστή να εκκινήσει το όχημα, δίχως κλειδί.

Hyundai έξυπνο αποτύπωμα 2

Hyundai έξυπνο αποτύπωμα 2

Hyundai έξυπνο αποτύπωμα, η νέα τεχνολογία που παρουσίασε η Hyundai Motor Company  και είναι αυτή που επιτρέπει στον οδηγό να εκκινεί το όχημα δίχως κλειδί. Το νέο σύστημα θα εφοδιάζει το Santa Fe 2019.

Για να ξεκλειδωθεί το όχημα, ο οδηγός χρειάζεται απλά να τοποθετήσει το δάχτυλό του στον αισθητήρα που υπάρχει στο πόμολο της θύρας. Το αποτύπωμα αναγνωρίζεται από το όχημα και έτσι ο οδηγός, μπορεί να ακουμπήσει το μπουτόν έναυσης και να εκκινήσει το όχημα. Τόσο απλά, καθώς ο έτερος σένσορας αναγνωρίσει το αποτύπωμα.

Hyundai έξυπνο αποτύπωμα 3

Hyundai έξυπνο αποτύπωμα 3

Μάλιστα, χάρη σε αυτό το σύστημα, ο χειριστής μπορεί να εξατομικεύσει μερικά στοιχεία. Για παράδειγμα, τη θέση των καθισμάτων, τη διασύνδεσή του, την κλίση των καθρεπτών, τη θερμοκρασία, τη θέση του τιμονιού κ.α.

Το σύστημα είναι πάρα πολύ ασφαλές, όπως υποστηρίζει η εταιρεία.  Ο σένσορας μπορεί να ελέγξει αν το δαχτυλικό αποτύπωμα είναι του ιδιοκτήτη, ενώ αναγνωρίζει ακόμα και αν αυτό είναι ψεύτικο. Αναγνωρίζοντας τα ηλεκτρικά σήματα του αποτυπώματος, η περίπτωση να παραβιαστεί το όχημα ανέρχεται στη μία στις 50.000. Μάλιστα αυτό είναι πέντε φορές πιο αποτελεσματικό από τα συμβατικά κλειδιά και τα έξυπνα κλειδιά.

Πηγή: Hyundai


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...