Bugatti Chiron Sport, πρεμιέρα στη Γενεύη

Bugatti Chiron Sport, πρεμιέρα στη Γενεύη

Bugatti Chiron Sport

Bugatti Chiron Sport

 

Η νέα έκδοση Bugatti Chiron Sport έχει ισχύ 1.500 ίππων και με απαράλλαχτα δεδομένα δύναμης και απόδοσης, προσφέρει βελτιωμένο χειρισμό και μεγαλύτερη ευελιξία.

 

Chiron Sport 2018

Chiron Sport 2018

 

Η Bugatti εξέλιξε τα συστήματα χειρισμού του αυτοκινήτου, εφοδιάζοντας το με το Dynamic Torque Vectoring. Αυτό είναι που κατανέμει αναλόγως τη ροπή στους τροχούς. Μάλιστα οι αναρτήσεις γίνονται πιο σκληρές κατά 10%, εφόσον επιλεχθεί η λειτουργία Handling.

 

Το αυτοκίνητο έχει και μειωμένο βάρος κατά 18 κιλά. Αυτό συμβαίνει μιας και η χρήση ανθρακονημάτων, είναι περισσότερη παρά ποτέ. Ακόμα και οι υαλοκαθαριστήρες είναι κατασκευασμένοι από ανθρακόνημα. Επιπλέον, στην περαιτέρω μείωση του βάρους, συντελούν και οι ελαφρύτεροι τροχοί από αλουμίνιο.

 

Η ταχύτητα που θα μπορεί να αναπτύσσει στις στροφές, είναι μεγαλύτερη και μπορεί να ολοκληρώσει έναν γύρο στην πίστα Νάρντο στη νότια Ιταλία, πέντε δευτερόλεπτα γρηγορότερα.

 

Οι βασικότερες διαφορές στην εμφάνιση της Chiron Sport και της στάνταρ έκδοσης, είναι ο νέος σχεδιασμός των τροχών και οι τέσσερις απολήξεις στην εξάτμιση.

 

Στην αμερικανική αγορά, το αυτοκίνητο θα στοιχίζει 3,26 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένων της μεταφοράς, του τελωνείου, των φόρων και των τελών.

 

Πηγή: Bugatti


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...