Jeep MUD system

Jeep MUD system

Jeep MUD system

Jeep MUD system
Jeep MUD system

Η Jeep παρουσίασε το Jeep MUD system που μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μετατρέπει ένα καλογυαλισμένο SUV σε ένα όχημα που δείχνει ότι μόλις πέρασε μέσα από μια ακραία offroad δοκιμασία.

 

Jeep MUD system

Jeep MUD system

 

 

Μέσω ογδόντα μπεκ τα οποία βρίσκονται στρατηγικά τοποθετημένα σε όλο το αμάξωμα, το σύστημα MUD ενεργοποιείται από τον οδηγό μέσω του αντίστοιχου επιλογέα στη κεντρική κονσόλα και ψεκάζει το αυτοκίνητο με το ειδικό μείγμα μετατρέποντας το μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα σε ένα απόλυτα λασπωμένο όχημα. Για λόγους ασφαλείας το Jeep MUD system ενεργοποιείται μόνο ενώ το όχημα βρίσκεται σταθμευμένο.

 

 

Το ειδικό μείγμα λάσπης είναι υποαλλεργικό και περιέχει ειδικούς καταλύτες οι οποίοι αντιδρούν με τους ρύπους της ατμόσφαιρας όπως τα οξείδιά του αζώτου βοηθώντας να γίνεται ο αέρας πιο καθαρός στην πόλη. Παράλληλα, μόλις το μείγμα στεγνώσει εντελώς μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί όταν το θελήσει ο χρήστης με τη χρήση αέρα υπό πίεση. Το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει και σε μοντέλα όπου αφαιρούνται τμήματα του αμαξώματος, όπως τα Wrangler και Gladiator, προσφέροντας το αντίστοιχο MUD look και στον οδηγό και τους επιβάτες.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...