Moto Guzzi V85 TT, τέλη Φεβρουαρίου τα πρώτα test drives

Moto Guzzi V85 TT (1)

Moto Guzzi V85 TT, τέλη Φεβρουαρίου τα πρώτα test drives

Moto Guzzi V85 TT (1)

Moto Guzzi V85 TT (1)

Η νέα μοτοσικλέτα εξήλθε της γραμμής παραγωγής και οι φίλοι των δύο τροχών έχουν ήδη εκφράσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για αυτή.  

Moto Guzzi V85 TT (2)

Moto Guzzi V85 TT (2)

Μάλιστα, οι κρατήσεις για τα test drives της Moto Guzzi V85 TT, test drives που θα ξεκινήσουν τέλη Φεβρουαρίου, έχουν φτάσει ήδη τις 8.000. Ενδιαφέρον έχει εκφραστεί από μοτοσικλετιστές στις Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία και Αυστρία. Επίσης, και στις ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει οι κρατήσεις.

Με τη V85 TT, η Moto Guzzi επιστρέφει στην κατηγορία enduro touring. Διαθέτει υψηλή τεχνολογία, αντικατοπτρίζει τις αξίες και τις παραδόσεις της φίρμας και έχει δημιουργηθεί με βάση μιας νέας τεχνικής πλατφόρμας.

Εφοδιάζεται με έναν καινοτόμο, 2κύλινδρο, εγκάρσιο κινητήρα διάταξης 90° V, ισχύος 80 ίππων και με ροπή 80Nm. Η μοτοσικλέτα είναι κατάλληλη για όλα τα εδάφη και εξοπλίζεται με σύστημα ελέγχου γκαζιού ride-by-wire, ABS και traction control.

Η εφαρμογή Moto Guzzi MIA από τη μεριά της, επιτρέπει στον αναβάτη να συνδέει το smartphone του με τη μοτοσικλέτα, επεκτείνοντας τις λειτουργίες του πίνακα οργάνων.

Διάφορα άλλα αξεσουάρ, είναι διαθέσιμα.

Πηγή: Moto Guzzi


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...