Pirelli Diablo, η νέα σειρά ελαστικών για μοτοσικλέτες

Pirelli Diablo, η νέα σειρά ελαστικών για μοτοσικλέτες

Pirelli Diablo, SCX 1

Pirelli Diablo, SCX 1

Η σειρά αναβαθμίζεται με τα υπερμαλακά SCX, με τις μεγαλύτερες διαστάσεις των Superbike slicks και τις δύο διαφορετικές γόμες των βρόχινων Diablo.

Pirelli Diablo, SCX 2

Pirelli Diablo, SCX 2

Pirelli Diablo, η νέα σειρά ελαστικών για μοτοσικλέτες, που δεν περιορίζεται μόνο στον απλό μοτοσικλετιστή, αλλά και στον αναβάτη αγώνων.

Η γκάμα των ελαστικών περιλαμβάνει:

-Νέες γόμες για τα Diablo Superbike slicks. Στάνταρ διαστάσεις 120/70 ZR 17 εμπρός και 200/60 ZR 17 πίσω.

-Νέα Extrasoft SCX διαστάσεων 200/65 για τα Diablo Superbike slicks. Διαθέτουν πολύ μαλακή γόμα και σχεδιάστηκαν για την προετοιμασία των δοκιμών για τη χρήση του ελαστικού Superpole και πιθανώς για το World Superbike Championship Sprint-Race, που επισήμως θα ονομάζεται Tissot Superpole Race. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς τα SCX θα εξελίσσονται για να διαμορφωθεί το καλύτερο και στο τέλος της σεζόν, θα είναι διαθέσιμο και για τους μοτοσικλετιστές.

-Νέα μεγαλύτερη διάσταση Diablo Superbike slicks, αλλά μόνο με συνδυασμό γόμας SC1 (διάσταση 125/70 ZR17) εμπρός και SC0 (διάσταση 200/65 ZR17) πίσω.

-Βρόχινα ελαστικά Diablo. Έχουν καινοτόμο σχεδιασμό πέλματος και είναι διαθέσιμα σε δύο διαφορετικές γόμες, αναλόγως με τη θερμοκρασία λειτουργίας.

-Νέο Diablo Supercorsa SC. Πρόκειται για ελαστικό με αυλακώσεις, που βρίσκεται τώρα στην τρίτη γενιά του. Έχει ανασχεδιαστεί πλήρως στους τομείς της κατασκευής, του προφίλ και του πέλματος, για πιο σταθερή απόδοση.

Πηγή: Pirelli


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...