#MusicMonday από την FCA

#MusicMonday από την FCA

#MusicMonday από την FCA

#MusicMonday από την FCA
#MusicMonday από την FCA

Κάθε Δευτέρα, η #MusicMonday από την FCA, προσκαλεί δημοφιλείς καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής για να προσφέρουν μια ξεχωριστή ζωντανή παράσταση.

 

FCA #MusicMonday

FCA #MusicMonday

 

Αυτό θα πραγματοποιείται μέσω του Facebook. Μάλιστα, ήδη στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχουν συμμετάσχει οι X Ambassadors και ο Dermot Kennedy, με τις εμφανίσεις τους να είναι διαθέσιμες για θέαση μέσω του Youtube.



«Σε τέτοιες εποχές, η μουσική έχει τη δύναμη να μας εμπνέει και να μας υποστηρίζει όσο τίποτε άλλο». Αυτό δήλωσε ο κ. Olivier Francois, Chief Marketing Officer του Ομίλου FCA. «Θέλουμε μέσω της μουσικής να δώσουμε χαρά σε όσους μένουν στο σπίτι. Παράλληλα, να προτρέψουμε όλους να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες των αρμοδίων φορέων, ώστε να προστατέψουν τον εαυτό τους και όσους αγαπούν.»



Στο πνεύμα αυτών των ειδικών συνθηκών που διανύουμε, οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών στα #MusicMonday πραγματοποιούνται από το σπίτι τους. Μάλιστα εστιάζουν περισσότερο στην άμεση επικοινωνία με το κοινό και λιγότερο στην αψεγάδιαστη απόδοση της μουσικής.



Η Fiat Chrysler Automobiles και οι εταιρείες της, συνεχίζουν με μια ευρεία γκάμα δράσεων αντιμετώπισης της πανδημίας του COVID-19. Αυτή περιλαμβάνει την παραγωγή ιατρικού εξοπλισμού και μέσων προσωπικής προστασίας, αλλά και την υποστήριξη των αρχών και των τοπικών κοινοτήτων.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...