Nissan Charge

LEAF Charge

Nissan Charge

Nissan Charge

Nissan Charge

Η Nissan Charge είναι μια καινοτόμα εφαρμογή, η οποία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να αναζητήσουν το καλύτερο σημείο φόρτισης.

 

LEAF Charge

LEAF Charge

Οι αναζητήσεις φιλτράρονται με βάση το μοντέλο του  αυτοκινήτου, την ταχύτητα και τον τύπο φόρτισης. Μάλιστα οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν στο επιλεγμένο σημείο φόρτισης μέσω αυτής.

 

Μέσω της Nissan Charge εντοπίζονται σημεία φόρτισης σε αντιπροσώπους και συνεργάτες της Nissan. Έτσι οι ιδιοκτήτες μπορούν από τη μεριά τους να παρέχουν ανατροφοδότηση και βαθμολογίες για τους σταθμούς.

 

Για την εγγραφή, οι ιδιοκτήτες των LEAF μπορούν να κάνουν λήψη της εφαρμογής και να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό. Ο τελευταίος απαιτεί μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έναν κωδικό πρόσβασης, τον αριθμό VIN του οχήματός του και μια έγκυρη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα  ή εναλλακτικά  PayPal. Όταν το κάνουν αυτό, στη συνέχεια παραγγέλνουν ένα δωρεάν  «κλειδί»  φόρτισης. Αυτό τους δίνει πρόσβαση σε σημεία φόρτισης εντός του δικτύου. Μάλιστα χρησιμοποιείται για την εκκίνηση και τη διακοπή των περιόδων φόρτισης.

 

Η διαθεσιμότητα της Nissan Charge θα επεκταθεί περαιτέρω, με λανσάρισμα στην Αυστρία, τη Φινλανδία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Ισπανία, την Ελβετία και τις Κάτω Χώρες, στο εγγύς μέλλον.

 

Πηγή: Nissan


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...