Nissan Sylphy Zero Emission

Nissan Sylphy Zero Emission 1

Nissan Sylphy Zero Emission

Nissan Sylphy Zero Emission 1

Nissan Sylphy Zero Emission 1

Στο Πεκίνο έγινε η παρουσίαση του νέου αμιγώς ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου του Ιάπωνα κατασκευαστή για την αγορά της Κίνας.

Nissan Sylphy Zero Emission 2

Nissan Sylphy Zero Emission 2

Κατασκευασμένο στην Κίνα, για την αγορά της χώρας, το Nissan Sylphy Zero Emission αποτελεί ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα.  Προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες, μεγάλους χώρους για τους επιβάτες και αυτονομία 338 χιλιομέτρων, σύμφωνα με τα επίσημα κινεζικά πρότυπα.

Το Sylphy Zero Emission ενσωματώνει το Nissan Intelligent Mobility και κατασκευασμένο στην ίδια πλατφόρμα με το γνωστό LEAF, υιοθετεί βασικές τεχνολογίες του, προσφέροντας σταθερότητα και αξιοπιστία σε μεταξόνιο πλήρους μεγέθους.

Nissan Sylphy Zero Emission 3

Sylphy Zero Emission 3

Η πλατφόρμα EV επιτρέπει την τοποθέτηση της μπαταρίας κάτω από τα καθίσματα και αυτό έχει όφελος στους επιβάτες, καθώς η καμπίνα γίνεται άνετη, ευρύχωρη και με άπλετο χώρο για τα πόδια τους.

Το εργονομικό σαλόνι με τις επιλογές θέρμανσης, βελτιώνει την αίσθηση στο εσωτερικό, ενώ το μοντέλο διαθέτει λειτουργία συνδεσιμότητας που επιτρέπει τον τηλεχειρισμό ήχου και εικόνας,  μέσω του κινητού τηλεφώνου.

Πηγή: Nissan


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...