Volvo S90 Ambience concept

Volvo S90 Ambience concept

Volvo S90 Ambience concept

Volvo S90 Ambience concept

Volvo S90 Ambience concept

Η Volvo παρουσίασε στο Πεκίνο το S90 Ambience concept, ένα αυτοκίνητο που διασυνδέεται, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των επιβατών.

Volvo S90 Ambience concept interior

Volvo S90 Ambience concept interior

Εστιάζοντας στην ψυχολογική κατάσταση των πίσω επιβατών, η εταιρεία παρουσίασε στο Πεκίνο το Volvo S90 Ambience concept. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, που δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να το προσωποποιήσουν με τη χρήση μιας εφαρμογής μέσω smartphone, επιλέγοντας επτά οπτικά θέματα, που συγχρονίζονται με ήχο και άρωμα.

Volvo S90 Ambience concept interior details

S90 Ambience concept interior details

Υπάρχουν πέντε οπτικά θέματα για την οροφή και είναι τα Northern Lights, Scandinavian Forest, Swan Lake, Archipelago και Rain. Το κάθε ένα από αυτά, παρέχει μια διαφορετική αισθητική και βοηθά τον επιβάτη να χαλαρώσει ή να αναζωογονηθεί. Υπάρχει επίσης το θέμα Nocturnal για ξεκούραση και το Freedom που προσφέρει φρεσκάδα και τον τονώνει.

Volvo S90 Ambience concept detail

S90 Ambience concept smartphone detail

Ο ήχος μεταδίδεται μέσω του ηχοσυστήματος Bowers & Wilkins και προκειμένου η εμπειρία να γίνει ακόμα πιο «ζωντανή», στα προσκέφαλα υπάρχουν tweeters. Κάθε θέμα συνδυάζεται από εκεί και πέρα με τα τέσσερα αρώματα, που έχουν δημιουργηθεί από τον Byredo, τα οποία «ενεργοποιούνται» μέσω της κεντρικής κονσόλας.

Πηγή: Volvo


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...