Once a Mazda, always a Mazda

Once a Mazda, always a Mazda

Once a Mazda, always a Mazda

Once a Mazda, always a Mazda
Once a Mazda, always a Mazda

 

Η διαδικτυακή καμπάνια Once a Mazda, Always a Mazda πέρασε το στάδιο αξιολόγησης και θα φιλοξενείται για πάντα στο «Ads of the World», την μεγαλύτερη βιβλιοθήκη διαφημίσεων και δημιουργικών εργασιών στον κόσμο.

 

Mazda - Σωτήρης Κοντιζάς

Mazda – Σωτήρης Κοντιζάς

 

Η Mazda Autoone, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, εδώ και λίγους μήνες έχει ξεκινήσει συνεργασία με το διάσημο Έλληνο- Ιάπωνα σεφ κ. Σωτήρη Κοντιζά.

 

 

Στο πλαίσιο της από κοινού συνεργασίας, δημιουργήθηκαν βίντεο-ιστορίες που προβάλλονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμπνευσμένα από τη ζωή, την καθημερινότητα και τις συνήθειες του γνωστού σεφ που τον συνδέουν με την αγαπημένη του Ιαπωνική μάρκα αυτοκινήτων.

 

 

Το πρώτο βίντεο που σηματοδότησε την έναρξη της συνεργασίας αφορούσε το θρυλικό roadster MX-5 και διηγούταν τις παιδικές αναμνήσεις του κ. Κοντιζά που ήταν άρρηκτα συνδεδεμένες με τη Mazda. To βίντεο απέσπασε την ευρεία αποδοχή του κοινού με πολλαπλές θεάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Ορμώμενοι από τα θετικά σχόλια που κέρδισε το βίντεο, η Mazda Autoone και οι συντελεστές του βίντεο έδωσαν την ευκαιρία στο δημιουργικό τους έργο να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας. Και το αποτέλεσμα ήταν επιτυχημένο.

 

 

Το Once a Mazda, always a Mazda θα βρίσκεται στην κεντρική σελίδα του Ads of the Word, ενώ για πάντα θα μπορεί κάποιος να την αναζητήσει επιλέγοντας την κατηγορία: Automotive ή/και τη χώρα: Ελλάδα ή/και τη μάρκα: Mazda.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...