Project Paralies από την Avin

Project Paralies από την Avin

Project Paralies από την Avin

Project Paralies από την Avin
Project Paralies από την Avin

 

Το Project Paralies από την Avin είχε ως στόχο να συλλεχθούν απορρίμματα και να μειωθεί η παράκτια ρύπανση από το πλαστικό.

 

AVIN - Project Paralies

AVIN – Project Paralies

 

Οι ενέργειες της AVIN που ξεκίνησαν από την παραλία του Σχινιά είχαν ως αποτέλεσμα τη συλλογή στους ειδικά διαμορφωμένους κάδους περίπου ενός τόνου απορριμμάτων (από πλαστικό, χαρτί, αλουμίνιο, γυαλί και μικτά απορρίμματα) και περίπου 100 κιλών απορριμμάτων από χειρωνακτική εργασία συλλογής που έφτασε τις 21.000 τεμάχια από αποτσίγαρα, πλαστικά κομμάτια, καλαμάκια.

 

 

Οι θάλασσές μας, οι παραλίες μας, είναι συνυφασμένες με την ομορφιά της χώρας μας. Κατά τους θερινούς μήνες, η παράκτια ρύπανση απειλεί αυτόν τον πλούτο, και μάλιστα με αύξηση που φτάνει το 120%, και κυρίως από πλαστικά, κατά 80%. Οι θάλασσες κατακλύζονται από τόνους απορριμμάτων που συσσωρεύονται και με τη διάδοσή τους απειλούν το μέλλον των θαλάσσιων οικοσυστημάτων.

 

 

Η συμμετοχή της AVIN στη δράση Paralies εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της δέσμευσης για τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος και της κοινωνίας, κι ένα καλύτερο περιβάλλον με λιγότερο πλαστικό. Για αυτό τον σκοπό η AVIN εργάζεται υπεύθυνα και με σταθερά βήματα προχωρώντας στο μέλλον. #PlasticFreeAvin #ProjectParaliesxAvin.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...