Range Rover Velar, με νέα γκάμα κινητήρων

Range Rover Velar, με νέα γκάμα κινητήρων front

Range Rover Velar, με νέα γκάμα κινητήρων

Range Rover Velar, με νέα γκάμα κινητήρων front

Range Rover Velar, με νέα γκάμα κινητήρων front

Το μέσου μεγέθους SUV της Land Rover, εφοδιάζεται με νέους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

Range Rover Velar, με νέα γκάμα κινητήρων back

Range Rover Velar, με νέα γκάμα κινητήρων back

Με νέους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου εφοδιάζεται πλέον το Range Rover Velar, με την γκάμα αυτών να γίνεται ακόμα πιο πλούσια. Υπάρχει καταρχάς ο D275, ισχύος 275 ίππων, V6 3λιτρος με 625Nm ροπή, αλλά και ο P340, που όπως φαίνεται και από το όνομά του, αποδίδει 340 άλογα με 450Nm. Το μοτέρ είναι 3λιτρο, V6 turbo.

Από εκεί και πέρα, για το μοντέλο του 2019, οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν μεγαλύτερο εύρος επιλογών για να προσωποποιήσουν το αυτοκίνητο. Εκτός των άλλων, περιλαμβάνονται και τα premium καθίσματα Kvadrat και ακόμη πιο πολυτελές εσωτερικό.

Αναφορικά με τα συστήματα ασφαλείας, το Adaptive Cruise Control σε συνεργασία με την υποβοήθηση της διεύθυνσης, λειτουργεί από τα 0-180 χ.α.ω. Επιπλέον, με τη χρήση του Lane Centring, το αυτοκίνητο παραμένει στη λωρίδα του, διατηρώντας παράλληλα την απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα.

Range Rover Velar, με νέα γκάμα κινητήρων interior

Range Rover Velar, με νέα γκάμα κινητήρων interior

Range Rover Velar, με νέα γκάμα κινητήρων: επιπλέον χαρακτηριστικά

Άλλα χαρακτηριστικά, είναι η λειτουργία Stop & Go. Αυτή επιτρέπει στον χειριστή να σταματάει προοδευτικά πίσω από το εμπρός όχημα, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα να ξεκινήσει από στάση, όταν ο οδηγός πατήσει το πεντάλ του γκαζιού. Το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης βασίζεται σε ραντάρ και μπορεί να τεθεί σε λειτουργία ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες. Αφού εντοπίσει τον κίνδυνο, προειδοποιεί τον οδηγό και αν αυτός δεν αντιδράσει, τότε το σύστημα αναλαμβάνει να φρενάρει το όχημα.

Στον στάνταρ εξοπλισμό, συμπεριλαμβάνονται η πίσω κάμερα, οι αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω και η οθόνη. Η τελευταία είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση του οδηγού σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν.

Προαιρετικό από την άλλη είναι το Adaptive Dynamics. Πρόκειται για την τεχνολογία που παρακολουθεί την κίνηση του τροχού 500 φορές το δευτερόλεπτο και εκείνη του αμαξώματος κατά 100. Μεταβάλλει συνεχώς τον τρόπο λειτουργίας της ανάρτησης, αυξάνοντας τα παρεχόμενα επίπεδα άνεσης και τα περιθώρια της πρόσφυσης.

Πηγή: Land Rover


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...