Polestar 1, έκανε ντεμπούτο στην Κίνα

Polestar 1, έκανε ντεμπούτο στην Κίνα

Polestar 1 front

Polestar 1 front

Την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο όχημα της εταιρείας κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων είχαν οι Κινέζοι, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου.

Polestar 1 back

Polestar 1 back

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου είχαν τη δυνατότητα να δουν για πρώτη φορά στη χώρα τους το Polestar 1 οι Κινέζοι. Οι προ-παραγγελίες ήταν πάνω από 7.000 από συνολικά 18 χώρες. Οι τιμές του μοντέλου ορίζονται στα 1,45 εκατ. RMB για την αγορά της Κίνας, 155.000 ευρώ για την ευρωπαϊκή και 155.000 δολάρια για την αμερικανική.

Πρόκειται για ένα ηλεκτροκίνητο υβριδικό GT. Αποδίδει 600 ίππους με 1.000Nm ροπής. Αναφορικά με την αυτονομία του, αυτή ανέρχεται στα 150 χιλιόμετρα, μόνο με τη χρήση της ηλεκτρικής του ενέργειας.

Το όχημα κινείται από ένα μοτέρ εσωτερικής καύσης αναφορικά με τους εμπρός τροχούς. Στον πίσω άξονα υπάρχει ο ηλεκτροκινητήρας που τροφοδοτεί τους οπίσθιους τροχούς με ισχύ 34kWh.

Μετά το Polestar 1, το 2019 θα ακολουθήσει το Polestar 2, ένα μέσου μεγέθους αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο και αργότερα το Polestar 3, ηλεκτρικό SUV.

Πηγή: Polestar


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...