Volkswagen IQ-Drive

Volkswagen IQ-Drive

Volkswagen IQ-Drive

Volkswagen IQ-Drive

Volkswagen IQ-Drive

Η γερμανική εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει την προώθηση της οικογένειας οχημάτων Volkswagen IQ.Drive, η οποία αφορά την αυτοματοποιημένη οδήγηση.

Volkswagen IQ-Drive

Volkswagen IQ-Drive

IQ.Drive ονομάζεται η νέα οικογένεια οχημάτων της Volkswagen. Πρόκειται για τα οχήματα τα οποία ξεχωρίζουν για τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης, και που στο μέλλον θα φτάσουν ακόμα και στο επίπεδο 5. Μάλιστα, σε αυτό το επίπεδο, ο χειριστής δεν θα χρειάζεται καν να οδηγήσει. Τα συστήματα της IQ.Drive υποστηρίζουν ήδη τον οδηγό με τα Park Assist, Lane Assist και Front Assist με City Emergency Brake, αλλά στο μέλλον τα οχήματα θα μπορούν να αναζητούν χώρους στάθμευσης ή να ταξιδεύουν στον αυτοκινητόδρομο χωρίς ανθρώπινη βοήθεια. Με λίγα λόγια, το όχημα θα επιταχύνει, θα φρενάρει και θα στρίβει, μόνο του.

Η καμπάνια της οικογένειας IQ.Drive προωθείται ήδη στη Γερμανία και το 2019 θα ακολουθήσουν κι άλλες ευρωπαϊκές αγορές. Από τις 20 του μηνός, μάλιστα, μεταδίδεται και μια διαφήμιση για αυτόν τον σκοπό, που ξεκινά, δείχνοντας ένα αγόρι να σκέφτεται το μέλλον της αυτοκίνησης. Αναφέρει παραδείγματα μερικών συστημάτων για αυτοκίνητα της Volkswagen που ήδη εφοδιάζονται ή θα εφοδιάζονται σε μελλοντικά μοντέλα, όπως τα Remote Control Parking, Traffic Jam Assist και Travel Assist.

Εν τέλει, το αγόρι ρωτά: «Μήπως στο μέλλον η οδήγηση θα είναι βαρετή, αν το αυτοκίνητο τα κάνει όλα μόνο του;». Βρίσκει την απάντηση όταν ξεπροβάλλει από το πίσω μέρος ενός Volkswagen ID. Vizzion. Δείχνοντάς το, το αγόρι λέει: «Έι, έλα τώρα, αυτό είναι βαρετό;».

Η διαφήμιση θα μεταδίδεται και στο διαδίκτυο, ενώ μέσω διαφόρων αφισών, ηλεκτρονικών πινάκων και βίντεο σε εμπορικά κέντρα.

Πηγή: Volkswagen


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...