Νέα BMW Σειρά 8 Coupe

Νέα BMW Σειρά 8 Coupe front

Νέα BMW Σειρά 8 Coupe

Νέα BMW Σειρά 8 Coupe front

Νέα BMW Σειρά 8 Coupe front

Λίγο πριν πάρει τον δρόμο της παραγωγής, η Σειρά 8 δοκιμάζεται στην Ουαλία, προκειμένου να δεχτεί τις τελικές βελτιώσεις.

Νέα BMW Σειρά 8 Coupe back

Νέα BMW Σειρά 8 Coupe back

Στην Ουαλία γίνονται αυτή την περίοδο οι τελικές δοκιμές για τη νέα BMW Σειρά 8 Coupe με σκοπό τον απόλυτος συντονισμός των συστημάτων κίνησης και ανάρτησης. Ιδιαίτερη έμφαση μάλιστα δίνεται στην BMW M850i xDrive Coupe. Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με έναν ανασχεδιασμένο V8 κινητήρα, ευφυή τεχνολογία τετρακίνησης, ενεργό μπλοκέ διαφορικό, προσαρμοζόμενη ανάρτηση Μ Professional με ενεργές αντιστρεπτικές δοκούς και ενεργό σύστημα διεύθυνσης Integral Active Steering.

Νέα BMW Σειρά 8 Coupe side

Νέα BMW Σειρά 8 Coupe side

Η νέα κινητήρια μονάδα έχει το ίδιο βάρος με τον προκάτοχό της και αποδίδει επιπλέον 68 ίππους, φτάνοντας τους 530. Η μέγιση ροπή – που είναι διαθέσιμη από τις 1.800 σ.α.λ. – έχει αυξηθεί κατά 100Nm και φτάνει στα 750. Συνδυάζεται με το εξελιγμένο 8τάχυτο κιβώτιο Steptronic, το οποίο βοηθά να γίνονται σε μικρότερο χρόνο οι αλλαγές σχέσεων.

Από εκεί και πέρα, ο ισχυρός κινητήρας συνεργάζεται με τους ηλεκτρονικά ελεγχόμενους αποσβεστήρες, το σύστημα ευστάθειας Dynamic Stability Control και το σύστημα τετρακίνησης. Η νέα Σειρά 8 Coupe θα διατίθεται αποκλειστικά με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός/πίσω.

Πηγή: BMW


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...