Νέο Subaru Forester 2019

Νέο Subaru Forester 2019

Νέο Subaru Forester 2019

Νέο Subaru Forester 2019

Νέο Subaru Forester 2019

 

Το νέο Subaru Forester 2019 διαθέτει χαρακτηριστικά που κάνουν πιο φιλική και άνετη την παραμονή των επιβατών στην καμπίνα, η οποία είναι πιο μεγάλη.

 

Νέο Subaru Forester 2019

Subaru Forester interior

 

Αν και το μεταξόνιο έχει αυξηθεί, η ελάχιστη ακτίνα στροφής έχει μεiωθεί, κάνοντάς το πιο ευέλικτο. Λόγω του μεγάλου μεταξονίου, ο χώρος των επιβατών είναι μεγαλύτερος. Μάλιστα οι πίσω επιβαίνοντες έχουν περισσότερο χώρο για τα γόνατά τους. Η γωνία ανοίγματος των πίσω θυρών, είναι κι αυτή αυξημένη. Έτσι επιτρέπεται ευκολότερη πρόσβαση στα καθίσματα, ενώ το άνοιγμα 1.300mm του πορτ μπαγκάζ, κάνει ευκολότερη τη φόρτωση. Η μονάδα μετάδοσης για την πίσω κίνηση, έχει τοποθετηθεί σε τέτοιο σημείο στο αυτοκίνητο, που επιτρέπει την ευκολότερη φόρτωση.

 

Υπάρχει και νέα σύστημα κλειδώματος, για πρώτη φορά σε ένα Subaru. Αυτό επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να κλειδώνει αυτόματα το πορτ μπαγκάζ και το όχημα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Νέο Subaru Forester 2019: πρακτικότητα στο max

 

Πέραν της άνεσης, υπάρχει και η πρακτικότητα στο αυτοκίνητο. Οι πλάτες των εμπρός καθισμάτων έχουν τρεις θήκες, όπου οι επιβάτες μπορούν να τοποθετούν πχ. περιοδικά ή τα κινητά τους τηλέφωνα, τη στιγμή που οι θύρες USB στα εμπρός και πίσω καθίσματα, τους επιτρέπουν να είναι διασυνδεδεμένοι. Το νέο κλιματιστικό HMI 3, που εφοδιάζει για πρώτη φορά, όχημα της Subaru, παρακολουθεί και ρυθμίζει τη θερμοκρασία στην καμπίνα, ανάλογα με τον αριθμό των επιβατών. Τέλος, η οθόνη των οκτώ ιντσών, συνεργάζεται με το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα infotainment. Apple CarPlay 4, Android AutoTM 5, Wi-Fi και εκκίνηση του κινητήρα, όταν ο οδηγός δεν είναι στο όχημα, είναι μερικά από τα άλλα συστήματα που κάνουν το νέο Forester να ξεχωρίζει.

 

Εκτός από τη φιλική προς τον χρήστη καμπίνα, υπάρχουν και οι τέσσερις χρωματισμοί του εσωτερικού χώρου, το καφέ δέρμα και οι διακριτές ραφές στα καθίσματα, όπως και τα χρώματα στην κεντρική κονσόλα, που κάνουν ακόμα πιο ευχάριστη τη διαμονή.

 

Αναφορικά με το εξωτερικό του Forester, είναι διαθέσιμο σε εννέα χρώματα. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το νέο Jasper Green Metallic αποκλειστικά για το νέο μοντέλο του Ιάπωνα κατασκευαστή. Επιπλέον, με το γυαλιστερό μαύρο και τους τροχούς από αλουμίνιο, πλαισιώνεται η δυναμική εμφάνισή του.

 

Ισχυρός κινητήρας, ικανό σε όλες τις συνθήκες

 

Το νέο μοντέλο έχει κάτω από το καπό του έναν εξελιγμένο 2.5λιτρο 4κύλινδρο κινητήρα άμεσου ψεκασμού. Η ισχύς του είναι 182 ίπποι (πιο ισχυρός κατά 12). Τα εξαρτήματα του νέου μοτέρ, είναι κατά περίπου 90% καινούργια σε σχέση με το προηγούμενο. Ο άμεσος ψεκασμός βελτιώνει την ιπποδύναμη και τη ροπή, μειώνοντας παράλληλα τις εκπομπές ρύπων. Η οδηγική του απόλαυση γίνεται καλύτερη χάρη στο κιβώτιο CVT επτά ταχυτήτων. Τέλος, η τεχνολογία SI-Drive σε ορισμένα μοντέλα, στη λειτουργία Sports sharp, δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να απολαμβάνει καλύτερη επιτάχυνση και άμεσες αλλαγές σχέσεων.

 

Από εκεί και πέρα, το Symmetrical All-Wheel Drive της Subaru, παρέχει βέλτιστη οδήγηση σε όλες τις συνθήκες και η εξέλιξη της X-Mode ελέγχει τον κινητήρα, τη μετάδοση και τα φρένα, επίσης σε όλες τις συνθήκες. Η απόσταση των 220mm από το έδαφος αυξάνει τη γωνία εισόδου/ράμπας/διαφυγής, κάνοντας το Forester να μην έχει πολλά εμπόδια στις εκτός δρόμου διαδρομές.

 

Συστήματα ασφαλείας

 

Το νέο Subaru Forester εφοδιάζεται με όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, που συνδυάζονται με την κατασκευή του οχήματος. Για παράδειγμα, οι κολόνες έχουν μειώσει τα τυφλά σημεία, παρέχοντας καλύτερη ορατότητα στον οδηγό και η βελτιστοποίηση του σχήματος των καθισμάτων, αλλά και τα υλικά τους, συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης του οδηγού. Αν κουραστεί πολύ, πάντως, υπάρχει σύστημα που προειδοποιεί, όταν διαπιστωθεί πως η προσοχή του στον δρόμο δεν είναι η πρέπουσα.

 

Υπάρχει σύστημα ελέγχου κατανομής ροπής, το EyeSight είναι στάνταρ σε όλα τα μοντέλα και το αυτόματο φρενάρισμα κατά την οπισθοπορεία, συμβάλλει στην αποφυγή ατυχημάτων. Οι προβολείς παρέχουν βέλτιση ορατότητα τη νύχτα ανάλογα με την κλίση του τιμονιού, όπως επίσης και η υποβοήθηση αυτόματης σκάλας των φώτων.

 

Πηγή: Subaru


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...