BMW iNEXT, μια πρώτη γεύση

BMW iNEXT, μια πρώτη γεύση

BMW iNEXT 2018

BMW iNEXT 2018

Το BMW Group θα παρουσιάσει το iNEXT ως Vision Vehicle μέσα στο 2018 και το οποίο θα αντανακλά τις εξελίξεις της επόμενης δεκαετίας.

BMW iNEXT 2018

iNEXT 2018

BMW iNEXT, μια πρώτη γεύση του νέου μοντέλου θα δοθεί μέσα στο 2018, με τον πρόεδρο του ΔΣ της εταιρείας, Χάραλντ Κρούγκερ, να αποκαλύπτει τι πρόκειται να γίνει.

«Το project Inext αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο μας για το μέλλον. Θα ωφελήσει ολόκληρη την εταιρία. Φυσικά το ίδιο θα γίνει και για όλες τις μάρκες μας. Για πρώτη φορά, συνδυάζουμε όλες τις βασικές τεχνολογίες για τη μετακίνηση του μέλλοντος σε ένα όχημα», ήταν τα λόγια του Κρούγκερ, που κατέληξε.

«Το iNEXT είναι πλήρως ηλεκτρικό. Είναι πλήρως συνδεδεμένο και παράλληλα προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο αυτοματοποιημένης οδήγησης. Σήμερα δώσαμε σε όλους τους μετόχους μας μία πρώτη εικόνα από τη σχεδίαση του iNEXT. Αργότερα, μέσα στη χρονιά, θα παρουσιάσουμε το BMW iNEXT ως Vision Vehicle».

Το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Ντίνγκολφινγκ από το 2021. Μάλιστα η νέα τεχνολογική ναυαρχίδα της εταιρίας θα συγκεντρώνει όλες τις σημαντικές στρατηγικές καινοτομίες σε ένα όχημα προδιαγραφών δρόμου.

Πηγή: BMW


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...